Hoe kan ik inschrijven bij CogniFit?

Na het aanmelden bij CogniFit (zie het "Hoe aan te melden bij CogniFit?" artikel), heeft u alleen toegang tot een aantal fundamentele kenmerken van het platform.

Wij nodigen u ook uit om het artikel "Hoeveel kost CogniFit?" artikel.

Volg deze stappen om te abonneren op CogniFit:

1/ Op uw homepage beweegt u de muis over uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm en klik in het drop down menu op de link 'Accountinstellingen'.

Een nieuwe pagina wordt geladen.

3 / Selecteer de maandelijks of jaarlijks optie.
  Houd in gedachten dat u geld kunt besparen bij het kiezen van de jaarlijkse optie.
  Klik op de oranje knop met betrekking tot het plan dat het beste past bij uw behoeften.

Een nieuwe pagina wordt geladen.

4/ Selecteer uw betaalmethode: credit card of PayPal.

4.1/ Indien u creditcard selecteert, voer uw creditcard informatie in en klik op "Voltooi Aankoop" knop onderaan het scherm.

4.2/ Bij PayPal kunt u betalen zonder uw financiële informatie. Voor meer informatie over deze methode van betaling, klik hier.
Als u de PayPal-methode selecteert, klikt u op de PayPal button.
U wordt dan doorgestuurd naar een PayPal-betaalpagina waar u uw PayPal-ID kunt invoeren en klik vervolgens op de login button.

Klik vervolgens op de "Akkoord en Vervolgen" button om de transactie te bevestigen.

Wij attenderen u er op dat u op elk moment uw abonnement kunt veranderen of annuleren.