Help Center

Hoe kunt u het abonnement opzeggen?

Om uw abonnement op te zeggen, gaat u naar de betalingspagina en klik op de "Abonnement opzeggen" button.Zoals vermeld in de Algemene Voorwaarden , kunt u uw maandelijks of jaarlijks uw abonnement te allen tijde opzeggen door naar uw instellingenpagina op de website te gaan of door contact op te nemen met onze klantenservice. Een annulering zal worden verwerkt binnen drie werkdagen na uw verzoek en zal worden beschouwd vanaf de dag van aanvraag.
Opzegging wordt van kracht vanaf het begin van de volgende maand/jaar. Bijvoorbeeld: Als uw maandelijkse abonnement elke 3e van de maand vernieuwt en u uw abonnement wordt geannuleerd op de 17e van de maand, gaat de opzegging in op de 3e van de volgende maand. Ook voor een jaarabonnement geldt: als uw jaarabonnement elke 5 mei van een bepaald jaar vernieuwt en u uw abonnement op 6 september van het jaar vóór de verlenging annuleert, wordt de opzegging van kracht aan het einde van uw abonnement (5 mei van de volgend jaar).
Bij het annuleren van een abonnement, zullen de Diensten en Producten die al betaald zijn, beschikbaar zijn tot de volgende vervaldag van die inschrijving.