Wat zijn de systeemsvereisten?

Hieronder vindt u de aanbevolen minimale hardware-en software-eisen bij het gebruik van CogniFit.

1 / Windows
 - 2,33 GHz of snellere x86-compatibele processor.
 - Windows 7 (32-bit en 64-bit )
 - Internet Explorer 11 of hoger, Mozilla Firefox 42 en hoger, Google Chrome 48 en hoger
 2 GB RAM
 - Schermresolutie: tenminste 1024x768

2 / Mac OS
 - Intel Core ™ Duo 2 GHz of snellere processor
 - Mac OS X v10.8
 - Safari 10 en hoger, Mozilla Firefox 42 en hoger, Google Chrome 48 en hoger
 - 2 GB RAM
 - Schermresolutie: tenminste 1024x768

3 / Tabletten (toegang tot de browser)
 - Android 6 of hoger
 - iPad 4e generatie of hoger, iPad mini 2 of hoger, iPad Air of iPad Pro
 - 2 GHz of hoger CPU
 - 2 GB RAM of meer
 - 1024x768 schermresolutie
 - GPU: Tegra 2, SGX 530, Mali 400, Adreno 225 of hoger
 - WebGL

4 / Android App
 - Android 6 of hoger
 - 2 GHz of hoger CPU
 - 1.5 GB RAM of meer
 - 800x480 schermresolutie
 - GPU: Tegra 2, SGX 530, Mali 400, Adreno 225 of hoger
 - WebGL
 - 150 MB vrije ruimte

U moet ook op een compatibele versie van Adobe Flash Player op uw computer geïnstalleerd te hebben om de training te gebruiken en de verschillende taken te spelen. Om de Adobe Flash Player te vereisten te checken en te leren hoe het te installeren of bij te werken, klik hier.