Waarom begint het trainingsprogramma niet?

Om te beginnen gaan we controleren of uw computer voldoet aan de minimale hardware-en software-eisen om hier te genieten van CogniFit.

Omdat CogniFit's hersenfitness programma is gebaseerd op flash applicatie, moet u de meest recente versie van Adobe Flash Player installeren om te kunnen beginnen met de beoordeling, training of andere taken.
Klik hier om de meest recente versie van Adobe Flash Player te downloaden voor uw platform en browser.
U kunt ook ons "installeren en updaten van Adobe Flash Player" artikel bekijken.
Zodra de Flash Player is geïnstalleerd, probeert u opnieuw CogniFit hersenfitness programma te laden.

Indien u nog
steeds een probleem heeft na het updaten, nodigen wij u uit om ons artikel "Waarom start het trainingsprogramma niet, zelfs al is de meeste recente versie van Adobe Flash Player geïnstalleerd?" te bekijken.

Als het dan nog niet werkt dan raden wij u aan om ons klantenservice team te contacteren.