Waarom wordt de training niet gestart, ook al is de meeste recente versie van Adobe Flash player geïnstalleerd?

U moet er eerst voor zorgen dat u een compatibele versie van Adobe Flash player gebruikt  indien het programma niet start, zelfs niet als u Adobe Flash player heeft geïnstalleerd. Om uw versie of de vereisten te controleren, klik hier.

Houd ook in gedachten dat sommige extensies of invoegtoepassingen die u zou kunnen hebben geïnstalleerd in uw browser ook kunnen voorkomen dat u met Adobe Flash-inhoud kunt werken op webpagina's doordat alle Flash-inhoud wordt geblokkeerd en niet wordt geladen. Flashblock is een voorbeeld van een dergelijke extensie.

U moet de verschillende extensies uitschakelen die het laden van sommige Flash-inhoud kunnen blokkeren door deze uit te schakelen voordat u zich aanmeldt op CogniFIt.