Help Center

Wat is de cognitieve score?

De cognitieve score is een geaggregeerde maatstaf van de huidige cognitieve kracht van verschillende cognitieve vaardigheden. De minimale cognitieve score is 0 en het maximum is 800. De cognitieve score biedt een snelle manier om te ontdekken waar u op dit moment cognitief staat ​​en helpt u bij uw vooruitgang te beoordelen.
Uw huidige cognitieve score zal afhangen van de verschillende cognitieve vaardigheden die u heeft geopend op het CogniFit platform. De cognitieve vaardigheden worden ook gemeten tussen de 0 en 800.

Elke keer dat u een applicatie opent, voegt u verschillende taken aan uw training toe en u voegt nieuwe cognitieve vaardigheden toe die zullen worden gemeten door het systeem. Het toevoegen van nieuwe taken en het ontsluiten van kennis zal niet noodzakelijk uw cognitieve score verhogen. Dit zal afhangen van de score die u krijgt op deze nieuwe cognitieve vaardigheden.

U kunt uw
cognitieve score checken door simpelweg naar uw profielpagina te gaan en op het cognitieve score tabblad (klik hier om direct toegang toe hebben) te klikken en u kunt ook naar beneden scrollen op de pagina om een volledig overzicht van de scores te zien van elk van de vaardigheden die u op het platform heeft geopend.