Help Center

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Om veiligheidsredenen kunnen wij niet de account verwijderen van een gebruiker. U moet toegang hebben tot de account om deze te verwijderen uit uw accountinstellingen pagina.
Let op: al uw trainingsoefeningen zullen worden verwijderd wanneer u uw account verwijderd en kunnen niet teruggehaald  worden als u besluit om een ​​nieuwe account (zelfs als u hetzelfde e-mail adres gebruikt om dit te doen) te creëren. Onze excuses voor het ongemak dat dit kan veroorzaken.
1. Open uw accountinstellingen pagina door met de muis over uw naam aan de bovenkant van het scherm te bewegen en de "accountinstellingen" link te selecteren.



2. Klik op "deactiveer account" en bevestig de de-activatie.



Wanneer u uw account verwijderd, zal uw persoonlijke informatie definitief verwijderd worden en deze kan niet weer geactiveerd worden. U kunt altijd besluiten om op een later moment weer een account te creëren.