Help Center

Hoe kan ik mijn account weer activeren?

Wanneer een account gedeactiveerd is, is er geen manier om deze weer te activeren. U moet zich aanmelden en een nieuwe account creëren en uw training en beoordeling weer vanaf het begin starten.
Houd er rekening mee dat al uw geïnstalleerde applicaties worden verwijderd wanneer u uw account verwijderd en dat deze niet kunnen worden teruggehaald als u besluit om een ​​nieuwe account (zelfs als u hetzelfde e-mailadres gebruikt om dit te doen) te creëren. Onze excuses voor het ongemak dat dit kan veroorzaken.
Houd er rekening mee dat u dient in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord om een ​​account te deactiveren.
Als u denkt dat iemand uw account heeft gedeactiveerd, kunt u gebruik maken van een ander, veilig en privé wachtwoord waar u alleen het bestaan van weet.