Help Center

Hoe meldt u zich aan bij CogniFit

Het creëren van een account op CogniFit gaat gemakkelijk en snel. U heeft drie verschillende mogelijkheden om u aan te melden en een account aan te maken.
Ga gewoon naar de CogniFit homepage en klik op de "Doe nu mee" button om de drie opties te zien:1)
 Standaard Aanmelden

Als u eenmaal geklikt heeft op de "Doe nu mee" button verschijnt er een inschrijfformulier.
Vul uw gegevens in, type de tekens die u ziet in de afbeelding en klik op Aanmelden.

Als u de tekens die u ziet niet kunt herkennen, klikt u op de blauwe cirkel met de pijl aan de linkerkant van de afbeelding om een andere tekens te krijgen.


2) Aanmelden via Facebook

 Als u al een Facebook-account hebt, kunt u er ook voor kiezen u aan te melden door te klikken op de "Facebook connect" button (deze optie is sneller aangezien u niet het Inschrijfformulier hoeft in te vullen).

Er verschijnt een pop-up venster voor het invoeren van uw aanmeldgegevens voor Facebook. Vergeet niet om te klikken op de "Log In" button aan de onderkant om u succesvol aan te melden en om met CogniFit te gaan trainen!3) Aanmelden via Twitter

Als u al een Twitter-account heeft, dan kunt u er ook voor kiezen u aan te melden door te klikken op de "Twitter connect" button.

U wordt doorgestuurd naar een Twitter-pagina waar u uw Twitter logingegevens in kunt voeren en op de "Log in" button kunt klikken.Dan komt u terug op de CogniFit site en ziet u een vereenvoudigd formulier van de aanmeldpagina: voer alleen uw e-mailadres en geboortedatum in om succesvol aan te melden bij CogniFit en start uw training!
Vergeet niet dat door te klikken op Aanmelden of bij gebruik van CogniFit, u aangeeft dat u heeft gelezen, begrepen en akkoord gaat met CogniFit's Algemene Voorwaarden en Privacy Voorwaarden.