Vrienden uitnodigen

U kunt  ieder moment besluiten om vrienden uit te nodigen op CogniFit. Het toevoegen van vrienden maakt het makkelijker voor u om te spelen met hen en om uzelf met een grotere groep mensen te vergelijken. CogniFit is leuker met vrienden!

Hoe kunt u vrienden uitnodigen?
Vanaf uw homepage kunt u klikken op de button "Uitnodigen" aan de onderkant van het linkermenu aan de zijkant.

Dit zal u omleiden naar de nodig uw vrienden uit pagina waar u vier verschillende opties zult vinden om vrienden uit te nodigen op het CogniFit platform.

1) Nodig vrienden uit met een bestaande e-mailaccount en wachtwoord
Controleer of uw e-mail service provider is opgenomen in de "werkt met" lijst en voer uw e-mailadres en wachtwoord in voor die account. Hierdoor kan het systeem bij uw contacten controleren of er al contacten op het CogniFit platform en zal ook de lijst tonen met contactpersonen om ze uit te nodigen. Volg de stappen en u kunt beslissen wie u wilt uitnodigen.
We zullen geen e-mails verzenden zonder uw toestemming en u krijgt de kans om de lijst van mensen die u wilt uitnodigen in te zien voordat zij e-mails ontvangen. We zullen geen informatie houden en misbruik maken van deze informatie. Het wordt alleen gebruikt in het proces van het uitnodigen van uw vrienden en contacten.

2) Nodig uw Facebook vrienden uit
U kunt ook besluiten om een ​​aantal vrienden van Facebook uit te nodigen. Klik gewoon op de "Nodig uw Facebook vrienden uit" button en volg de instructies van de pop-up. Mogelijk moet u het e-mailadres en wachtwoord invoeren die u momenteel gebruikt voor Facebook als u zich nog niet aangemeld heeft op CogniFit met uw Facebook account. Vervolgens kunt u uw vrienden selecteren en ze uitnodigen op het platform.

3) Nodig uw Gmail-vrienden uit
U kunt ook besluiten om de vrienden van uw Gmail uit te nodigen. Klik gewoon op de "Nodig uw Gmail-vrienden" botton en volg de instructies van de pop-up. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in die u gebruikt voor uw Gmail-account. Vervolgens kunt u uw vrienden selecteren en hen uitnodigen op het platform.

4) Stuur een persoonlijke uitnodiging
U kunt ook besluiten om direct het e-mailadres van een van uw contacten in te typen en op de button "Uitnodigen" klikken. Zo wordt er een uitnodiging per e-mail verzonden naar die persoon. Als u meerdere uitnodigingen tegelijkertijd wilt sturen, moet u een coma en een ruimte tussen deze toevoegen: "john@doe.com, jane@doe.com"
Als u mensen uitnodigt om mee te doen aan CogniFit , ontvangen ze een e-mail die aangeeft dat u hen uitnodigd toe te treden. Uw voornaam en achternaam verschijnen op de e-mail zoals ze op het CogniFit platform verschijnen dus zorg ervoor dat u eerst alle nodige correcties aanbrengt!