Ik kan niet inloggen

Voordat u probeerde om in te loggen, moet u ervoor zorgen dat u al een account aangemaakt heeft en aangemeld bent voor CogniFit (klik hier voor meer informatie over het aanmelden).
Hoe kan ik inloggen
Om in te loggen, moet u op de button "Login" klikken op de CogniFit homepage.

click the button

Er zullen u dan
drie manieren om in te loggen worden aangeboden. U kunt inloggen met uw bestaande CogniFit account of met uw Facebook-of Twitter-account. Zorg ervoor dat u altijd gebruik maakt van dezelfde optie om in te loggen want anders heeft u het risico dat er verschillende accounts op het platform worden gecreëerd.

Als u inlogt met uw CogniFit account, wordt u nu gevraagd om uw e-mailadres en wachtwoord in te typen dat u hebt gebruikt toen u voor het eerst uw account aanmaakte.

address and password

Als u
inlogt met uw Facebook-of Twitter-account, zal er een pop-up verschijnen om uw Facebook-of Twitter-account informatie in te typen.

Als u nog steeds niet kunt inloggen
Als u nog steeds problemen heeft met inloggen, moet u het volgende controleren:
U gebruikt de juiste e-mailadres en wachtwoord combinatie
Misschien heeft u gebruik gemaakt van een ander e-mailadres toen u uw account aanmaakte
U typt po de juiste wijze uw gegevens
U heeft niet uw toetsenbord ingesteld op "capslock" want het wachtwoord is hoofdlettergevoelig

Als al het bovenstaande is gecontroleerd en het nog steeds niet werkt, zult u gewoon een wijzig uw wachtwoord moeten aanvragen. Er zal dan een e-mail worden verzonden naar uw e-mailadres en dan zal u in staat zijn om een nieuw wachtwoord en login te creëren. Nogmaals, zorg ervoor dat de e-mail die u gebruikt bij het aanvragen van een nieuw wachtwoord hetzelfde is als degene die u hebt gebruikt bij het aanmaken van een account. Voor meer informatie over het wijzigen van wachtwoord, klik hier.
We kunnen uw account niet ophalen als u niet meer weet welk e-mailaccount u heeft gebruikt bij de registratie. In dit geval moet u een nieuwe account aanmaken. Onze excuses voor het ongemak.