Help Center

Wat zijn uitdagingen?

U kunt de spelers op uw lijst van de CogniFit gemeenschap uitdagen. Elke keer dat u een uitdaging speelt, speelt u een bepaald aantal Neuronen. Als u de uitdaging wint dan wint u de aantal Neuronen die zijn ingezet. Als u de uitdaging verliest, verliest u de Neuronen die u heeft gespeeld i. Als u het spel gelijk speelt, zal elke uitdager de gespeelde Neuronen terug krijgen.

Uitdagingsmanieren

Er zijn 2 verschillende manieren om de uitdagingen te spelen: of u daagt iemand uit of u wordt uitgedaagd.

1) Een uitdaging maken

U kunt een uitdaging na een trainingssessie maken, door te klikken op de "creëer nieuwe uitdaging" button naast het spel waar u een uitdaging voor wilt creëren. In dit geval, is de score die u moet verslaan de score die u al heeft bereikt in dat specifieke spel omdat u deze al heeft gespeeld tijdens uw trainingssessie. (Voor meer informatie over het verschil tussen de "Train" en de "Speel" modus, klik hier)


U kunt ook een uitdaging creëren tijdens het spelen van een enkele taak, door te klikken op de "Creëer een Uitdaging" button. In dit geval zal de score die u verslaat, de score zijn die u bereikt wanneer u speelt nadat u een uitdaging heeft gemaakt en het spel daadwerkelijk speelt. Als
 u heeft besloten om een uitdaging te creëren, kunt u bepalen hoeveel Neuronen u wilt spelen in die betreffende uitdaging. Het aantal moet tussen de 5 en 10.000 zijn per uitdaging.Vervolgens gewoon een tegenstander kiezen van uw spelerslijst.


Na het aanmaken van een uitdaging kunt zo veel uitdagingen als u wilt aanmaken zonder opnieuw te hoeven spelen!
Bijvoorbeeld aan het einde van uw training, als u eenmaal een eerste uitdaging heeft gemaakt, kunt u nogmaals op de "Creëer nieuwe Uitdaging" button klikken om meer uitdagingen te creëren met dezelfde score om te verslaan en deze te versturen naar andere mensen en voor een verschillende hoeveelheid Neuronen.

In
de Speel-modus (enkel spel-modus), na het instellen van de uitdaging en het uiteindelijk spelen van het spel, kunt u ook gebruik maken van de "Creëer nieuwe Uitdaging" button om meer uitdagingen te creëren met dezelfde score om te verslaan en deze te versturen naar andere mensen en voor een verschillende hoeveelheid Neuronen.
   
2) Accepteer een uitdaging

Wanneer u uw startpagina opent, kunt u gemakkelijk zien of u bent uitgedaagd dank zij de kleine rode melding die verschijnt in de rechterbovenhoek van de spelpictogrammen. De berichtgeving geeft het aantal uitdagingen weer die u hebt ontvangen voor een bepaald spel.U ziet al de uitdagingsgegevens bij het starten van het spel.Om een uitdaging te accepteren, klikt u op de groene "Accepteren" button. Alle gegevens van de uitdaging, zoals de hoeveelheid Neuronen, de te verbeteren doelscore en het level van het spel, worden weergegeven boven de "Accepteren" button.

U kunt uw huidige spel level ook controleren in de linkerbenedenhoek van het scherm om te zien of het uitdagingsniveau te moeilijk is voor u. Wij raden u af om uitdagingen te accepteren waarvan het level aanzienlijk hoger is dan het uwe aangezien het heel moeilijk kan zijn om het te spelen en de uitdaging te winnen.Doelscore, level en gespeelde Neuronen

Bij het aanmaken van een uitdaging, is de te verslagen doelscore hetgene dat u bereikt heeft bij het spelen van het spel. Bijvoorbeeld, als u een uitdaging maakt bij het ​​spelen van het "Sudoku" spel en een score van 21 punten behaald, dan is de doelscore van uw tegenstander het verslaan van 21 punten. Uw tegenstander zal ook op hetzelfde level spelen als u bij het creëren van de uitdaging (dat is uw huidige level bij dat spel).

Bij het aanvaarden van een uitdaging, is het level ingesteld op basis van het level van de uitdager bij het aanmaken van de uitdaging.

U kunt ook
al uw lopende uitdagingen zien op de "alle ontvangen uitdagingen" pagina. Opnieuw worden alle uitdagingsgegevens afgesloten door de "Accepteer" button.