Installeren en updaten Adobe Flash Player

Om uw training te starten en om de verschillende taken te spelen, moet u een compatibele versie van Adobe Flash Player op uw computer geïnstalleerd hebben.
De minimale vereiste om CogniFit te gebruiken is de versie 11.1 van Adobe Flash Player. Bij het installeren of uitvoeren van een update, krijgt u automatisch de laatste versie van de Adobe Flash Player en dan moet u in staat zijn om CogniFit gebruiken. U moet ook controleren of uw browser voldoet aan de eisen van Adobe Flash Player. U kunt checken of u aan alle eisen voldoet, door hier te klikken.

Speciale aandacht voor Mac-gebruikers
U moet ervoor zorgen dat uw Operating System (OS) op uw Mac in ieder geval versie 10.6 heeft om de nieuwste versie van Adobe Flash Player te downloaden. Als uw versie van uw Mac minder dan 10,5 is, dan moet u eerst uw Mac upgraden naar een nieuwere versie van uw besturingssysteem om vervolgens in staat te zijn om de nieuwste versie van Adobe Flash Player te downloaden.
U zult niet in staat zijn om de laatste versie van Adobe Flash Player te downloaden als u niet beschikt over ten minste de 10.6 versie of oyur Mac-besturingssysteem. Zelfs als u probeert om Adobe Flash Player te downloaden, download u automatisch de versie 10.3 van Adobe Flash Player die onverenigbaar is met onze programma's.
Om te controleren welke versie besturingssysteem u heeft, moet klikken op het Apple-logo klikken aan de linkerkant van het scherm en selecteer "Over deze Mac".

operating system version

Als de versie van uw besturingssysteem lager is dan 10,6, dan moet u eerst uw besturingssysteem bij werken. Om dat te doen, moet u klikken op de tab van het Apple-menu "Software Update ...". Als het besturingssysteem van uw computer niet de nieuwste versie kan bijwerken, betekent dit dat uw computer niet aan de vereisten voldoet om het besturingssysteem te kunnen bijwerken. Voor meer informatie over OS-update, dient u contact op te nemen met Apple.
Om de laatste versie van de flash player te downloaden, klik hier. Let op de versienummer dat u gaat downloaden. U heeft minimaal de versie 11.1 nodig.
Als u deze versie niet kunt downloaden omdat uw computer niet voldoet aan de vereisten voor de update naar de Operating System versie 10.6 of hoger, zullen de CogniFit programma's niet werken. Onze excuses voor het ongemak. Onze programma's hebben een bepaalde rekenkracht nodig om goed te kunnen werken. Voor meer informatie over Adobe Flash vereiste voor Mac, klik hier.

Voor PC-gebruikers
U moet in ieder geval Microsoft XP bijwerken of de nieuwste versie van Adobe Flash Player installeren. Om de systeemvereisten voor uw pc te controleren, klik hier