Is CogniFit beschikbaar op uw Mobiel?

Ja, het CogniFit Hersenfitness programma is momenteel alleen beschikbaar op de iPhone, iPod en iPad. U kunt meer informatie verkrijgen over de iPhone en de iPod app op onze speciale CogniFit Hersenfitness iPhone pagina of bezoek rechtstreeks de Apple App Store en download de applicatie hier.

Voor de iPad, kunt u onze speciale CogniFit Hersenfitness iPad pagina bekijken of bezoek rechtstreeks de Apple Store en download de applicatie hier.