Hoe meld ik mij aan en kan ik starten op de iPhone,iPod & iPad?

Om gebruik te maken van de CogniFit Brain Fitness iPhone app, moet u deze eerst downloaden op uw iPhone via de iTunes store. U kunt er ook meer over te weten komen op onze speciale Brain Fitness iPhone pagina.

Voor de CogniFit Brain Fitness iPad app, kunt u de iPad app hier downloaden.

Zodra u deze  applicatie heeft gedownload en geïnstalleerd op uw iPhone, kunt u direct inloggen als u al een bestaande CogniFit account  heeft met dezelfde inloggegevens die u gebruikt op de website. Om dit te doen, klikt u op "inloggen" aan de onderkant van het startscherm.

Als u een nieuwe gebruiker bent, klikt u op "registreren" aan de onderkant van het startscherm om te beginnen.

U heeft twee verschillende opties om u te  registreren voordat u begint:
Inschrijving door het verstrekken van de gevraagde informatie in het registeerscherm.
Inschrijving via uw Facebook account door te klikken op de Facebook Connect button. Zorg ervoor dat u gebruik makt van de inloggegevens die u ook gebruikt om in te loggen op uw Facebook-account.

Zodra u met succes bent geregistreerd, kunt u beginnen met uw training!